top of page

Retourbeleid

Wil je je bestelling of een deel daarvan terugsturen? Geen probleem! Geef dit dan binnen 14 dagen aan ons door. Daarna heb je nogmaals 14 dagen de tijd om de bestelling of een gedeelte daarvan aan ons te retourneren.
 

Hoe werkt het aanmelden van een retour?

Je stuurt ons een email naar terebintu@gmail.com dat je je bestelling of een gedeelte daarvan aan ons wil retourneren. Wij sturen je vervolgens het herroeping/retourformulier toe of open het herroepingsformulier zelf hier. Als je deze invult en aan ons retourneert zorgen wij ervoor dat je het artikel kunt retourneren. Op deze manier kunnen we je beter ondersteunen tijdens het retourneren.


De kosten voor het retourzenden zijn voor eigen rekening.

Is je bestelling compleet en onbeschadigd door ons ontvangen? Je krijgt dan het volledige orderbedrag binnen 14 dagen na het aanmelden van je retour teruggestort. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 5,- per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Retouradres

Terebint Publishing

De Hennepe 251

4003 BB Tiel

bottom of page