Een schitterend cadeau voor de Kerst

Een mooi cadeau voor de Kerst! Een tijd van bezinning, terugblikken en vooruitkijken. Achter mijn voordeur is een fantastisch cadeau. Hartverwarmend en schokkend tegelijk is dit verhaal van Truusje van Zanten over haar strijd tegen de man die haar en haar kinderen mishandelde, hun het leven zuur maakte en haar diep in de schulden deed geraken. Als een leeuwin streed ze voor haar welzijn en dat van haar kinderen. Truusje werd zowel geholpen als tegengewerkt door de vele instanties waar ze mee te maken kreeg, maar uiteindelijk ontworstelde ze zich aan de wurggreep en overwon ze alle obstakels. Een belangrijk en bijzonder boek dat Truusje schreef om huiselijk geweld bespreekbaar te maken en opnieuw onder de aandacht te brengen. Een deel van de opbrengst zal worden gedoneerd aan het Fonds Slachtofferhulp.

#JoostBlog

© Uitgeverij Terebint