Nu ook in de bibliotheek


Ook de Nederlandse Bibliotheken hebben begrepen wat een belangrijk boek Achter mijn voordeur van Truusje van Zanten is. Onlangs kwam de bestelling binnen voor 61 exemplaren. En dat is mooi, want het is niet alleen een erkenning van het belang van dit bijzondere boek - een waargebeurd verhaal over huiselijk geweld - maar het maakt het boek nu ook beschikbaar voor een veel grotere lezersgroep. En dat was de opzet, het plan van Truusje, om huiselijk geweld bespreekbaar te maken, zodat er lering uit getrokken kan worden. Ze wordt uitgenodigd door de politieacademies om over het onderwerp te komen praten. Achter mijn voordeur is een hartverscheurend, maar ook hoopvol boek. Een belangrijk boek. Van ieder verkocht exemplaar doneert Truusje een euro aan Fonds Slachtofferhulp.

#JoostBlog

© Uitgeverij Terebint