Boektrailer "Achter mijn voordeur"

Achter mijn voordeur is het hartverscheurende verslag van huiselijk geweld dat Truusje van Zanten en haar kinderen moesten ondergaan. Het boek werd in november 2015 uitgegeven en buitengewoon goed ontvangen in kringen die met huiselijk geweld te maken hebben: de thuiszorg, politie, kinderbescherming, slachtoffers en hun familie en vrienden. Veel bibliotheken schaften het boek aan.

Het blijft helaas een onderwerp dat voortdurende aandacht verdient. Truusje zelf vertelt erover op politieacademies en geeft voordrachten waar gevraagd. Een deel van de opbrengst van het boek ging naar Fonds Slachtofferhulp.

Nu heeft Spin – Producties te Rosmalen een knappe boektrailer van “Achter mijn voordeur” gemaakt. Bekijk de trailer en koop het boek. Klik op 'bestellen' en scroll omlaag.

.

PS:Nog steeds gaat een deel van de opbrengst naar Fonds Slachtofferhulp.

#JoostBlog

© Uitgeverij Terebint